נסיגת חניכיים-בתודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/12/2019 | 07:16 | מאת: שואלת

אכלתי שקדים קשים ומאז יש לי כאבים בשיניים בצד שמאל. הרופא שיניים דחף את הלסת והיא חזרה למקומה אך אני עדיין סובלת מכאב עמום ורגישות בשיניים ורופא השיניים אמר שיש לי נסיגת חניכיים. האם כדאי להשתמש במשחת שיניים או מי פה מסוימים כדי לשפר מצב זה? האם יש דרך לרפא נסיגת חניכיים? תודה!

קיימות משחות שיניים שלנקולגייט ושל סנסודיין שנועדו לטפל בשיניים רגישות. יש להשתמש במברשת שיניים רכה בלבד. ניתן לעיתים לתקן נסיגת חניכיים בהליך כירורגי.

מנהל פורום רפואת שיניים