נפילות מעל השן לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/11/2019 | 16:55 | מאת: מאיר

עשיתי טיפול שורש שלישי כאשר יש סתימה קבועה במקביל היתה נפיחות מעל השן לאחר הטיפול השני והוסבר לי שהנפיחות היא דלקת שאמורה לרדת עם הזמן במקביל הטיפול השלישי בוצע אצל רופא אחר שציין שהטיפול שורש השני לא היה מוצלח ולכן יש לי שם דלקת וזאת למרות שבטיפול השלישי הרופא ביצע ניקוי ע"י ליזר וגם ע"י קדיחה השאלה האם נכון שדלקת לאור כול מה שצינתי היא דבר נורמלי? והאם זה דבר שבאמת אמור לעבור עם הזמן? נ.ב במשך השבוע שעבר היה שיפור בנפיחות והיום קצת הציק לי אני מפזר מלח מסביב לדלקת רק לידע כללי תודה מראש על העזרה

אם אחד הרופאים קבע שיש בעיה עם טיפול השורש שלך, אז רצוי להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש. יתכן ויש כישלון בטיפול ויהיה צורך ךחדש את טיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים