משחת שיניים לנשים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/11/2019 | 07:18 | מאת: הריונית

שלום, אני בהריון שבוע 7 ורציתי לדעת האם זה נכון שבהריון השניים נחלשות עקב ההורמון שמופרש? אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה באיזה משחת שיניים הכי כדאי להשתמש? ובאיזה מי פה? האם עדיף עם פלוריד? אציין כי גם לפני ההריון סבלתי מרגישות באחת השיניים והשתמשתי בסנסודיין. תודה על התשובה

בהריון יש נטיה לפתח דלקות חניכיים. על כן יש להקפיד על צחצוח פעמיים ביום עם מברשת שיניים רכה. את יכולה להמשיך להשתמש עם משחת שיניים שמכילה פלואור ומי פה עם פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים