השלמת שן קדמית שבורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/11/2019 | 13:00 | מאת: שירה

עשיתי השלמה לשן קדמית שבורה עם חומר מרוכב. ניתן לראות בברור את החלק שהושלם - מעט שקוף יותר יחסית לשן האמיתית. הרופא טען שזה בסדר ולא מבחינים מרחוק. האם זה תקין או שאמורים לקבל מראה טבעי לגמרי בלי הבדל? הטם כדאי לפנות לרופא נוסף?

השלמת שן קידמית שבורה היא מעשה אומנות שלא כל רופא שיניים בקיא בו ולא לכל רופא שיניים יש את החומרים המתאימים. חפשי רופא שמתמחה באסטטיקה

01/11/2019 | 14:49 | מאת: שירה

תודה על התשובה. הרופא שטיפל בי הוא מומחה לאסתטיקת הפה. לכן רציתי לבדוק האם בדרך כלל מתקבלת תוצאה שכלל לא מבחינים בהבדל גם מקרוב.

מנהל פורום רפואת שיניים