סדק בשן והריון- כמה חמור?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/10/2019 | 07:40 | מאת: נעם

שלום, בהריון שבוע 31. אתמול גיליתי עם הלשון סדק בפנים השן בשן פנימית, לכל אורכה- מלמעלה עד לחניכיים. אין לי כאבים או רגישות. השאלה מה עליי לעדות כי התורים רק בסוף נובמבר ואני מפחדת שזה יחריף ויביא לכאבים? וגם מבחינת ההריון מה האופציות כי אסור לעשות צילום וטיפולים מסויימים... תודה

אין משהו שאת יכולה לעשות למעט לפנות לבדיקה ללא צילומים.אין רופא שיניים אחר בסביבה עם זמינות תורים טובה יותר? בכל מקרה המנעי מלעיסת מזון קשה

מנהל פורום רפואת שיניים