ביצוע שתל - מה סוג המומחה הנדרש?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/09/2019 | 12:59 | מאת: עידן

שלום, אני נדרש לבצע שתל באחת השיניים, לאיזה מומחה כדאי לפנות - מומחה לכירורגיה פה ולסת? מומחה לשיקום הפה? האם למומחים באמת יתרון על רופא שיניים רגיל? תודה

בעיקרון מומחה נדרש לעבור מסלול לימודים ארוך יותר מרופא שיניים כללי.אם זאת יש הרבה רופאי שיניים כלליים שיעשו זאת לא פחות טוב.נסה להתעניין אצל חברים או משפחה שעברו את התהליך ושיכולים להמליץ לך על רופא

24/09/2019 | 13:48 | מאת: עידן

והאם יש יתרון למומחה מסויים בביצוע שתלים? (כירורג/שיקום פה וכיו')

לא נראה לי

מנהל פורום רפואת שיניים