שן ניב שצמחה בחניכיים אם אפשר לעקור?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/09/2019 | 17:26 | מאת: עינבל

שלום רב... ברצוני לברר אם אפשר לעקור שן ניב שצמחה לביתי בחניכיים . ניסינו טיפול אורטודנטי שלא צלח וכמו כן הרחבת לסתות. והאם יש סיכונים והשלכות לעקירת שן כזו. תודה מראש

הניב היא שן חשובה גם מבחינת מבנה הלסת וגם מבחינת האסטטיקה. בהעדר נתונים נוספים קשה ליעץ. האם נועצתם עם מומחה לישור שיניים?

23/09/2019 | 11:35 | מאת: עינבל

כן התייעצו עם אורטודנטי והוא אמר שאפשר לעקור.... לכן אני רוצה עוד התייעצות של מומחה. תודה

בשאלה שכזאת , אם את רוצה חוות דעת נוספת , יש ללכת לרורטודונט. יכול ליעץ רק מי שראה את הפה ואת הצילומים

מנהל פורום רפואת שיניים