כתמים לבנים וחומים!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/08/2019 | 12:34 | מאת: שרה

רציתי לדעת אלו טיפולים ניתנים להסרת כתמים. איפה ניתן לקבל טיפול בשם מיקרואבריזה והאם הוא יעיל נגד כתמים. הוצעו לי טיפולים נגד כתמים שחיזןר אם סתימה וציפויים איזה טיפול יותר יעיל.

אם הכתמים הם מצבעים שבמזון ו/או בשתיה, אז ניתן להסיר אותם עם JET POLISHER (התזת חומר ניקור על המשטחים הצבועים) אם מקור הצבע אינו ממזון ושתיה אז הפיתרון הוא או ציפוי בחומר סתימה לבן או בציפוי חרסינה , אלא שאז מדובר בטיפול גדול יותר ויקר יותר

מנהל פורום רפואת שיניים