משחת שיניים מיוחדת רגישות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/08/2019 | 19:17 | מאת: חיים

עקב רגישות בשיניים לאחר חוסר יעילות במשחות אחרות הגעתי למוצר שנקרא Colgate NEUTRAFLUOR 5000 שמכיל 5000PPM של פלואוריד. רציתי לשאול האים אתה מכיר את המוצר הזה האים ישנו בארץ ועד כמה המשחה הזאת בטוחה לשימוש יום יומי? איך משתשים בה או במוצר דומה לה מבחינת הPPM של הפלואוריד מה הסיכונים מבחינת שימוש בכמות כזאת של פלואוריד? תודה

למיטב ידיעתי למוצר אין רישיון להימכר בארץ.בכל מקרה הוא לא נועד לשימוש נגד רגישות אלא רק כמניעה מעששת .יש להקפיד על שטיפת המוצר לאחר הצחצוח ולהיזהר שלא לבלוע אותו. יש להרחיק אותו מגישה של ילדים

מנהל פורום רפואת שיניים