חורים לאחר איטום חריצים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/08/2019 | 20:53 | מאת: .

שלום רב, ביתי בת 5.5 עברה טיפול של איטום חריצים בשיניים הטוחנות. לאחר הטיפול שמתי לב שיש חורים קטנטנים בכל שן שאפשר להחדיר לתוכן קיסם, כנראה כתוצאה מהחדרת המזרק שבו התבצע האיטום. העניין שנכנס לשם אוכל שקשה מאוד להוציא ורופא השיניים טען בבדיקה חוזרת שזה איטום חריצים ואין מה לעשות,יש מקומות שלא תפס ואם אנחנו רוצים אפשר לעשות רק סתימות קטנות. רציתי לשמוע את דעתך בנושא, אנו חוששים שמא האוכל שיצטבר בחורים הקטנים יגרום נזק. תודה רבה

באיטום חריצים, החומר אמור למלא את כל החריצים. השארת חורים או חריצים , שאינם סתמים,אינה תקינה ומזמינה עששת. על כן או לחזור לרופא לתיקון הליקויים או ללכת לרופא אחר.....

מנהל פורום רפואת שיניים