למי שייכים צילומי השיניים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/08/2019 | 21:37 | מאת: הדסה

לא ממש שאלה ברפואת שיניים, אבל איני יודעת את מי לשאול... לבקשת הרופא שלי ביצעתי צילום סטאטוס. הבאתי את הצילומים למרפאה. להפתעתי הרופא מסרב להחזיר לי אותם עד גמר הטיפול, כי הם נחוצים לו לטיפול. התעקשתי כי הצילומים הם שלי (לא נעשו במרפאתו!) ואדאג להביא אותם לכל טיפול, אך הוא מסרב להחזיר לי אותם. האם זה הגיוני?? תודה רבה מראש

הגיוני מאד. הצילום מהווה חלק מהתיק הרפואי שלך ועל בסיס הבדיקה והצילומים נעשתה תוכנית הטיפול שלך.אם ברצונך לקבל העתק פני למכון בו הצטלמת ויעשו לך העתק או ישלחו לך העתק בדואר אלקטרוני

08/08/2019 | 09:11 | מאת: הדסהטוב,

טוב, תודה! חשבתי כי אם עשיתי במכון פרטי צילומי השיניים שייכים לי.. מקווה שלפחות בגמר הטיפול יחזיר לי...

מנהל פורום רפואת שיניים