סוג משחת שיניים מומלצת לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/08/2019 | 07:49 | מאת: רעות

אני סובלת מנסיגת חניכיים ונלחמת קבוע בדלקת חניכיים. לאחרונה היו פרסומים על משחות שיניים מסוג מסוים שאם לוקחים אותם לתקופה של יותר מחודש הם גורמים נזק. אלה בדיוק משחות השיניים שאני הייתי משתמשת כדי למנוע רגישות בחניכיים עקב נסיגת החניכיים וחשיפת השורשים. יש סוג מסוים של משחת שיניים (כשאני כותבת סוג אני מתכוונת מרכיב מסוים במשחה כמו פלואוריד) שהוא ממולץ למישהי שסובלת ממה שאני סובלת ושגם אפשר לקחת אותו לאורך זמן של שנים בלי חשש?

למיטב הבנתי אין כל סכנה בשימוש ארוך טווח במשחת השיניים שמדובר בה, ובהחלט סביר להניח שהתביעה המשפטית תידחה....

מנהל פורום רפואת שיניים