טיפולי שיניים וצלילה...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/07/2019 | 08:27 | מאת: מ

שלום.. אני עוברת עכשיו סדרת טיפולים בכל הפה.. אני כל שבוע הולכת לטיפול וכבר 5 חודשים ככה.. לצערי..מתה שייגמר כבר אבל זה לא באופק.. הזנחתי הרבה שנים בגלל חרדה ותכלס עכשיו אני לא מבינה למה פחדתי מסתימה קטנה.. חבל שלא פניתי בעבר :(( נדפקתח עם טיפולי שורש ועקירות גם.. בכל מקרה אני אחרי 5 טיפולי שורש ו 2 עקירות וכמה סתימות. כרגע בפה 2 סתימות זמניות.. אני יורדת לאילת ורוצה לעשות צלילה.. הרופא לא ממליץ.. ואני לא יודעת מה להחליט.. קשה לי לוותר על זה.. אבל הרופא בשלו.. הוא אמר ששיניים יכולות להתפוצץ (?!) וחבל לחזור אחורה.. שאדחה את הצלילה בכמה חודשים ויהיו עוד הזדמנויות וכו.. אני לא רוצה להשמע תשומית אבל אני חולת צלילה.. אני לא יורדת כל חודש לאילת ועד שאני כבר שם... אני לא מאמינה שאני בסיטואציה הזו של הלהתלבט בכלל או לצלול עם מצפון... :( בכל מקרה לא מצאתי ברשת דבר על האיסור הזה ורציתי לשמוע דעתך.. תודה

גם לי לא ידוע על איסור כזה.אם הסתימה אטומה כהלכה אני לא רואה סיבה להימנע מצלילה. מקסימום תתיעצי עם מדריך הצלילה

30/07/2019 | 08:45 | מאת: מ

תודה!! הוא אמר שחורים קיימים (שעדיין לא טופלו) יכולים לגדול.. האם זה נכון?

מתקשה להבין למה זה צריך להפריע

30/07/2019 | 09:29 | מאת: מ

תודה רבה!!

מנהל פורום רפואת שיניים