שיניים הצעות מחיר שונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/07/2019 | 08:06 | מאת: אור

שלום היייתי בשלוש מרפאות שיניים להצעת מחיר וכל רופא נותן לי הצעה שונה וכל רופא מוריד או מעלה טיפולים איך אפשר לבחור רופא שיניים טוב ולדעת שהההצעה שלו והטיפול הנכון הוא המדוייק? תודה

רצוי לקבל המלצות מחברים או משכנים על רופא שאצלו הם מטפלים ומרוצים מהמקצועיות, היחס והזמינות

23/07/2019 | 08:16 | מאת: אור

אכן קיבלתי על שני הרופאים המלצות אבל עדיין קיבלתי 2 הצעות מחיר ושניהם לא דומים בהצעות או במספר הטיפולים שח השיניים האם יש למי לפנות עם שני ההצעות והצילום כדי להחליט איזה טיפול הוא המדוייק והנכון? תודה

מנהל פורום רפואת שיניים