הלבנת שיניים - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/07/2019 | 17:59 | מאת: אביב

ערב טוב, רציתי בבקשה לדעת מספר דברים על ערכות הלבנת השיניים הביתיות: 1. האם יש שיטה מועדפת? (סטריפים, אור , תבנית +מזרק...) 2.ניתן להתחיל הלבנה בכל זמן או רק לאחר ניקוי אבן? 3. מהו משך ההפסקה שיש לקחת בין הטיפולים? 4. מה יעילות הטיפול? לכמה זמן בממוצע מחזיקה ההלבנה? 5. האם יש מותג מועדף? (בלנקס וייט, קרסט 3d, ברייט וייט...) 6. האם קיימות תופעות לוואי? סכנות כלשהן? תודה מראש

1 אני אישית מעדיף תבניות ומזרקים 2 רצוי להתחיל אחרי ניקוי אצל שיננית 3 ההלבנה מתבצעת מידי יום במשך כשבועיים 4 יעילות ההלבנה תלויה בד"כ במזון שתיה ועישון 5אני מכיר ומשתמש רק ב OPALESCENCE 20% 6 בד"כ אין סכנות. תופעת לוואי אפשרית היא רגישות לקור שחולפת

מנהל פורום רפואת שיניים