טעם רע בפה| סתימה ישנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2019 | 11:18 | מאת: דניה

שלום רב, במשך תקופה אני מרגישה טעם מוזר בפה בצד של סתימה מאוד גדולה שנעשתה כבר לפני יותר מעשרים שנה. יתכן וזה גם בא לידי ביטוי בריח פה רע. קבעתי תור לביקורת אצל רופאה בעוד שבועיים. אני חיה בחול ולכן אשמח לשמוע גם חוות דעת של רופא ישראלי (אונליין). המון תודה מראש.

יתכן ויש עששת באזור המפגש של השן הזאת עם השן הסמוכה ואולי גם דלקת חניכיים באזור בגלל אגירת שיירי מזון באזור

19/07/2019 | 12:22 | מאת: דניה

תודה על התגובה. ישנו רווח גדול ועמוק בינו לבין השן הסמוכה. ייתכן שקיים פה ריקבון/ החלדה של הסתימה?

19/07/2019 | 12:55 | מאת: דניה

הטעם הוא חריף/מר/מתכתי

הסתימה לא מחלידה. בגלל הרווח יש דחיסת מזון שעלולה לגרום לעששת ולדלקת חניכיים

טעם מתכתי עלול לרמז על דימום מהמקום

מנהל פורום רפואת שיניים