חידוש טיפול שורש - אצל מומחה או לא?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/07/2019 | 00:24 | מאת: שלמה בן עזרא

אני צריך לבצע חידוש טיפול שורש בשן 17 שהתגלה בה תהליך דלקתי בקצה השורש לאחר קבלת מספר חוות דעת. קיבלתי הצעות מחיר מאד גבוהות ממומחים, ולכן אני חושב לבצע את התהליך אצל הרופא "הרגיל" שלי. עד כמה חשוב שיבצע את התהליך מומחה או שגם רופא שיניים כללי "שיודע מה הוא עושה" יצליח לבצע את ההליך עם סיכויי הצלחה גבוהים? אשמח לקבל מענה, תודה

שן 17 היא שן בעלת שלושה שורשים. סטטיסטית, למומחה לטיפולי שורש יש בדיוק סיכוי כפול להצליח בטיפול. אינני יודע מה כישורי הרופא שלך וזה לשיקולך

מנהל פורום רפואת שיניים