טיפול שורש או נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/06/2019 | 12:35 | מאת: שימי

לאחרונה ביקרתי אצל 2 רופאי שיניים שונים על מנת לקבל 2 חוות דעת, יש לי שן עם סתימה מאוד עמוקה שנראית טוב, בבדיקה הראשונית אף רופא לא העיר עליה, אני הפנתי את תשומת ליבם שאני חש קצת כאב או תחושה מוזרה שאני עושה תנועה של מציצה, הרופא הראשון אמר שככל הנראה מדובר בטיפול שורש וצריך להוציא את הסתימה לנסות סתימה זמנית ולראות אם זה יכול להיגמר בזה, בעוד שהרופא השני אמר שמדובר בנסיגת חניכיים וניתן לטפל בעזרת משחת שיניים מיוחדת או טיפול לייזר חד פעמי, מה עליי לעשות ? והאם היית ממליץ משחות שיניים מסוימות בהנחה שמדובר בנסיגת חניכיים ? האם לדעתך יש טעם לראות רופא נוסף ? תודה מראש

שתי האבחנות של שני הרופאים כל כך רחוקות זו מזו , שרצוי לראות עוד רופא

מנהל פורום רפואת שיניים