משחת שיניים קולגייט אופטיק וויט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/06/2019 | 14:57 | מאת: אור

שלום רב. אמספר לשם נוחות המענה. 1. האם שימוש פעם ביום במשחת שיניים קולגייט אופטיק וויט גורם לשחיקת שיניים ולא מומלץ? 2. האם שיניים שנשחקו יכולות להירפא מעצמן? 3. אני משתמש בה כך כבר 4 שנים. האם יכול להיות שנעשה נזק? 4. בנוסף, האם יש סיכוי שהלבנת שיניים תחזיק 4 שנים ב100 אחוז שלה? כלומר לא יחול אף לא שינוי גוון קל בשיניים? תודה רבה!

אין סכנה להשתמש במשחה, לא יגרם נזק ואין צורך ב"תיקונים" הלבנה לא יכולה להחזיק ארבע שנים במאה אחוז

מנהל פורום רפואת שיניים