יישור שיניים כאשר יש שתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/06/2019 | 21:36 | מאת: אלכס

שלום רב, ברצוני לעבור תהליך של יישור שיניים, מדובר ביישור לא קונבנציונלי, זאת מכיוון שבשן 52 יש לי שתל. התייעצתי עם רופא שיניים והוא אמר שהתהליך הוא, החלפת המבנה והכתר כאשר המבנה יהיה זמני ונזיז אותו בהתאם בכל תהליך היישור, בסוף התהליך יהיה מבנה קבוע במיקום אסטתי כמה שאפשר עם שאר השיניים. אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכם לגבי: א. האם יש סיכוי לנזק כל שהוא לשתל? ב. האם התהליך נשמע בסדר? פרטים נוספים שיכולים לעזור: השתל בוצע לפני 14 שנים, סוג השתל הוא זימר. השתל הודבק עם דבק קבוע.

תוכנית הטיפול לא מובנת לי. שן 52 היא שן חלב. אם יש שיקום שהודבק על השתל בדבק קבוע אז לא ברור לי איך מתכוונים לבצע שינויים

30/06/2019 | 21:44 | מאת: אלכס

תודה על התגובה דר' נוימן. למיטב הבנתי מהרופא, ניתן להוציא את הקתר שהודבק בדבק קבוע רק שהוא ינזק ויוחלף לחדש. האם הבנתי נכון ?

30/06/2019 | 21:58 | מאת: אלכס

סליחה, מדובר בשן 12 ולא ב52 כפי שרשמתמ

מנהל פורום רפואת שיניים