ילד בן 10 עם 7 חורים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/06/2019 | 12:05 | מאת: שירה

היי, לפני שמונה חודשים הייתי עם בני בבדיקה ויצאה תקינה. לפני שבועיים הלכתי שוב לבדיקה והתגלו 7 חורים !!!(כולם בשיניים טוחנןת קבועות) יש לי שתי שאלות: 1. האם זה יתכן שבזמן כ"כ קצר יתפתחו 7 חורים? 2. התורים לטיפול מרוחקים, סביבות חודשיים, האם יש חשש להחמרה בזמן זה? תודה מראש!

קצת מוזר שבפרק זמן כל כך קצר התגלו כל כך הרבה חורים. נשאלת השאלה אם אותו רופא בדק בשתי הפעמים. יש לבדוק אם הילד צורך הרבה סוכרים במזון או בשתיה. היות ומדובר בשיניים קבועות הייתי משתדל לטפל מהר ככל האפשר

27/06/2019 | 12:14 | מאת: שיר

תודה על המענה המהיר, באמת שתי הבדיקות בוצעו אצל רופאים שונים הילד שותה מים ומצחצח שיניים פעמיים ביום. אני בהתלבטות לאיזה רופא ללכת לראשון או לשני?

לשלישי.....

מנהל פורום רפואת שיניים