רגישות פתאומית בשן ....

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/06/2019 | 15:47 | מאת: דנית גילי

שלום.מה יכולה להיות הסיבה לרגישות דרגה בינונית בשן ספציפית(עליונה קדמית מתחת לנחיר) ככה פתאום ללא שתיית משקה חם או קר. רגישות שקוראת באופן פתאומי של שנייה והאם יש משהו שצריך לעשות לגבי זה? אציין שאני הולכת מידי שנה לשיננית וביצעתי בדיקת רופא כללי עם צילומים ואין בעיה כלשהי לדבריו בצילומים. וגם מצחצחת קבוע בקולגייט רגיל אריזה אדומה.תודה

צריך לבדוק אם השן הזאת לא קיבלה מכה יש לבצע צילום ספציפי של השן ולבצע בדיקת חיות לוודא שמצב העצב תקין

מנהל פורום רפואת שיניים