כאב ומעט אודם מתחת לשן קידמית ( חניכיים)

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/06/2019 | 11:35 | מאת: נתי

שלום דר, לפני שבוע הרגשתי נפיחות ועקצוץ מתחת לשן הקידמית. הסתכלתי וראיתי אודם מתחת לשן ושלוש אפטות. יש כאב. ניגשתי לרופא שיניים שטען שמדובר באפטות, קיבלתי משחה ואכן האפטות נעלמות אך האודם והכאב לא נעלמו. ניגשתי גם לרופא משפחה וזה טען כי לדעתו מדובר בדלקת חניכיים אך זה לא מתחומו. ניגשתי שוב לרופא שיניים אחר, נתן מבט, ערך צילום ( הצילום תקין!), טען שיש להמשיך עם המשחה של האפטות ( אין אפטות). אני חוששת...

חוששת ממה?

21/06/2019 | 18:23 | מאת: נתי

יש עדיין כאב ואודם מתחת לשן..בחניכיים. חוששת שזה לא משהו מסוכן. למה הכאב לא חולף?

לוקח שבוע עד שכל הסימנים נעלמים

מנהל פורום רפואת שיניים