ציסטה בשן טוחנת חך תחתון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/06/2019 | 19:00 | מאת: רון

שלום.לאחר צילום סיטי חך תחתון הרופא אמר שיש ציסטה בשן טוחנת בחיך תחתון ושכנראה לא ניתן לעשות טיפול שורש או שזה לא יעזוור (לא בדיוק הבנתי). המליץ על עקירת השן בפה ולסת בבית חולים (אמר שצריך מומחה בגלל חשש לפגיעה בעצב). וגם שלא בטוח שניתן יהיה לעשות שתל. יצאתי מהרופא מפוחד ומבולבל. אנא תשובתך מה עליי , ומה ניתן לעשות ?

במצבים בהם אתה מבולבל ומתקשה להבין את המצב, רצוי לשמוע חוות דעת נוספת מרופא אחר

21/06/2019 | 17:58 | מאת: רון

האם אין רופאי שיניים מומחים שיודעים לעקור שן כמו במקרה שלי. האם הכרח להגיע לעקירה בבית חולים

אפשר לפנות לכירורג פה ולסת פרטי

מנהל פורום רפואת שיניים