נסיגת חניכיים אחרי השתלת שיניים וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/06/2019 | 12:05 | מאת: יגאל

שלום רב! לפני כמה שנים עברתי השתלת שתי שיניים וכתר אחד בשלושת השניים האחרונות בלסת העליונה. שיניים אלה ממוקמות אחת אחרי השנייה. לאחרונה הבחנתי בכך שבחניכיים באזור הזה יש נסיגת וגם רואים קצת שחור למטה על השיניים. זה נמצא בצד החיצוני של הפה הקרוב ללחי. בצד הפנימי החניכיים בסדר. שאלתי מה ניתן לעשות? והאם צריך לפנות לכירורג שמתמחה בשיניים. מצורפת תמונה. בתודה מראש

אין באפשרותי לראות תמונות מצורפות. רצוי לפנות או לרופא המשקם או לכירורג כדי להעריך את מהות הבעיה

מנהל פורום רפואת שיניים