חשד לעששת בי 2 שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/06/2019 | 02:29 | מאת: שואל שאלה

כשאני מעביר חוט דנטלי בין 2 שיניים טוחנות עליונות יש ריח לא טוב בחוט הדנטלי הבנתי משאלה דומה בפורום שכנראה מדובר בחור בין השיניים . אציין רק שבאחת מהשיניים יש סתימה שרחוקה קצת מהמפגש עם השן השניה ואני לא מבחין בחור במראה . אין כאבים מהשיניים ולא ברור לי איך ניתן לסתום חור כזה ומה מומלץ לעשות להמתין או לבצע צילום אצל רופא שיניים ?

נראה לי שבהעדר נקודת מגע הדוקה בין השיניים יש שם דחיסת מזון, יש להחליף את הסתימה בסתימה חדשה שלא תאפשר דחיסת מזון

מנהל פורום רפואת שיניים