נסיגה בחניכיים ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/05/2019 | 01:17 | מאת: אמיר

2 רופאי שיניים שונים אמרו לי שיש לי נסיגת חניכיים. אני בן 30, אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל אני מעשן מגיל 18 וכרגע הפסקתי(כבר חודשיים). הבעיה שלי כרגע שיש לי דימום ממש עדין, לא משהו רציני שלא מפסיק בעת הצחצוח משהו שלא היה קודם וממה ששמתי לב התחיל כשבוע אחרי שהפסקתי לעשן. רציתי לדעת האם זה קשור לסיגריות הן הנסיגה והן הדימום? האם ישנו טיפול כלשהו? ולמה בכלל יש את הנסיגה הזו? *אני מצחצח עפ כל המלצות הראפאים עם מברשת מיוחדת ורכה... תודה מראד

עישון פוגע קשות בחניכיים ויכול להוות סיבה לנסיגה יש לצחצח עם מברשת רכה במיוחד נסה להשתמש במשחת שימיים PARADONTAX GEL עם פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים