נגישות
נגישות

פגיעה באמייל מלקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/05/2019 | 19:04 | מאת: שירה

שלום רב, אני צעירה בת 20 ונרשם לי על ידי רופא עור ,אנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין למשך שלושה חודשים על מנת לטפל בתופעה של פצעים חוזרים במפשעות ובכתפיים. הבנתי שיש תופעת לוואי של פגיעה בצבע של השן בעקבות שימוש בתרופה. רציתי לשאול עד כמה זה שכיח והאם במידה וזה קורה גם הפיך ובר טיפול תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

הצביעה מתבטאת רק בשיניים שטרם סיימו את התפתחותן בגילך כל השיניים סיימו ההתפתחות ועל כן תופעת הלואי הזאת לא רלבנטית אליך

מנהל פורום רפואת שיניים