נפיחות קטנה בלחי דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/05/2019 | 17:30 | מאת: נפיחות הלחי ודלקת שיניים

הי דוקטור פנית אליך.אבל אני חוששת ומפחדת יש לי דלקת חניכיים לפי מה שהבנתי ושן בינה שחותכת קצת את הלחי פה ושם אבל הרופא אמר שלא בהכרח כדאי לעקור כי כרגע היא לא מזיקה ממש אבל כנראה שבעתיד כן נכון לעכשיו יש לי דלקת חניכיים חריפה ואני לא יודעת למה הלחי שלי קצת נפוחה האם זה מסוכן מה עושים ?אנטיביוטיקה עד מתי לוקחים?

ניתן לשטוף את הפה פעמיים ביום , עם תמיסת CORSODYL, לאחר ציחצוח שיניים קפדני. יש להתיעץ עם הרופא שלך לגבי אנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת שיניים