כאבים ונפיחות, וחיוך מעוות.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/04/2019 | 20:51 | מאת: שרה

שלשום היתי אצל רופא שיניים לביקור דחוף אני צריכה לעשות טיפול שורש בשן הקידמית. בנתיים שם לי סתימה זמנית. אתמול התחילו כאבים והלכתי עוד פעם ל״דחוף״ לרופא אחר, אמר שיש דלקת חמורה ונתן אנטביוטיקה. אני אחרי 24 שעות ועדיין סובלת מכאבים . ונפיחות בשפה העליונה... הנפיחות קרה לי כבר כמה פעמים... כל החיוך שלי מעוות מאוד. השאלה האם הנפיחות הזאת נגרמת בדלקות בשיניים, או שזה משו אחר? לפני כמה שנים הרופאת משפחה אמרה שזה אולי הרפס פנימי... מאחר וזה כבר היה לי כמה פעמים. אשמח אם תוכלו להגיד לי מזה הנפיחות הזאת, אף אחד לא נתן לי תשובה ברורה. (רופאת אלרגיה אמרה שזה לא אלרגיה מאחר וזה נמשך כמה ימים של נפיחות) אני מבולבלת, האם הנפיחות קשורה לדלקת? אם כך כל פעם שהתנפח היה דלקת? זה כל הזמן באותו מקום. מעל השן הקידמית

קרוב לודאי שיש לך דלקת כרונית בקצה של השורש

18/06/2019 | 14:21 | מאת: ליה

ומה עושים עם זה? עוקרים או ניתן לטיפול

נותנים אנטיביוטיקה ומבצעים טיפול שורש בשן

18/06/2019 | 14:50 | מאת: ליה

לקחתי אוגמנטין 4 ימים שגרם לי לדלקת פטרייתית במקום אחר ונאלצתי להפסיק, מה לקחת במקום האוגמנטין? זאת פעם שלישית שבגלל השן יש לי כאבים ונפיחות בפה בשפה ובאף והרופא רק מנקז את הדלקת ואומר להגיע רק עוד חודש, ולא עובר חודש וחוזר חלילה כך שלא יכולה לסיים את הטיפול

מנהל פורום רפואת שיניים