טיפול אסתטי לשיניים.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/04/2019 | 21:04 | מאת: לין

שלום. רציתי לעשות הלבנה, ורופא השיניים שלי אמר לי שאני לא יכולה, בגלל שיש לי בשיניים הקדמיות סתימות. הוא אמר שאני יכולה לעשות ציפוי. רציתי לדעת אם יש לי עוד אופציות חוץ מציפוי. והאם אפשר ע"י הציפוי לתת מראה של שיניים יותר ישרות (השן הקדמית הגדולה עקומה) תודה רבה

ההלבנה משנה צבע רק של שיניים טבעיות. סתימות וכתרים.לא משנים את צבעם. לכן כנראה הפיתרון האסטטי הוא על ידי ציפויים. ניתן בגבולות.מסויימים לשנות את הצורה של השן.

מנהל פורום רפואת שיניים