התייעצות לגבי חידוש טיפול שורש (מצורף צילום סטאטוס)

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/04/2019 | 09:55 | מאת: עידן

שלום, רופא השיניים שלי הציע לבצע חידוש טיפול שורש בשיניים 26+46 בעקבות הזדהמות של הטיפול וגם טען שבאחת השיניים יש עששת מתחת לכתר. יש לציין כי בשתי השיניים מדובר בטיפולים מאוד ישנים (בני 7-10 שנים) וכן כי איני סובל מכאבים/רגישות/נפיחות בשיניים אלו. משיחה עם רופא אחר הבנתי שכל עוד אין תסמינים (כאב/נפיחות) אז עדיף להימנע מלבצע את הטיפולים. אשמח לקבל את חוות הדעת שלך בנושא - מצורף צילום סטאטוס עדכני בקובץ, ולהלן גם קישור ישיר: https://i.imgur.com/M57t0C8.jpg תודה מראש!

על איזה שיניים מדובר?

04/04/2019 | 16:04 | מאת: עידן

שיניים מספר 26 ו-46

בשתי השיניים יש דלקת בשורש הקידמי. כמו כן עששת מתחת לכתר בשן 26 הייתי מתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש לגבי הסיכוי לתיקון המצב

05/04/2019 | 07:02 | מאת: עידן

האם סביר שתתחיל דלקת גם בטיפולים כל כך ישנים (בני קרוב ל-10 שנים)? מה הכוונה שלך ב"סיכוי לתיקון המצב" - יכול להיות שאי אפשר לעשות חידוש? מה עושים במצב כזה?

מנהל פורום רפואת שיניים