כאב בשן במגע עם קור/חום ודקירות באוזן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/03/2019 | 19:20 | מאת: א

היי, בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש כאב באיזור השיניים בלסת התחתונה בצד שמאל (לא יודעת להגיד באיזו שן בדיוק אבל אחת מה 3-4 האחרונות). הכאב בהתחלה הופיע כאשר אכלתי מלפפון (מהמקרר) ולאחר מכן גם בשתיית מים קרים ובימים האחרונים שמתי לב שגם עם מאכלים חמים מופיע הכאב. הכאב לפעמים נשאר גם אחרי המגע עם הגורם החם/קר למשהו כמו 10 דקות והתחושה היא של מין כאב עמוק. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה שפתאום יש לי 2-3 דקירות בתוך אוזן שמאל שנמשכות כמה שניות.. כאב חד וקצר, זה קרה בערך 8 פעמים בינתיים..האם זה יכול להיות קשור לכאבים בשן? זה באותו הצד של הכאבים- שמאל. יש לי תור לרופא בעוד שבוע אבל אשמח למענה ראשוני בינתיים. תודה רבה!

סביר להניח שבאחת מהשיניים שבאזור יש חור מאד עמוק

26/03/2019 | 12:46 | מאת: א

הגיוני שיש חור עד כדי כך עמוק למרות שבאוקטובר הייתי בבדיקה ולא ראו שום חור? והאם יכול להיות קשר לדקירות באוזניים?

מנהל פורום רפואת שיניים