אלבאוג'יל-על חניכיים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/03/2019 | 15:44 | מאת: א

שלום, 1. רופא שם לי אלבאוג'יל על מכתשית יבשה וזה קצת הקל. האם צריך לחדש? כל כמה זמן? מתי זה יעבור? 2. איפה אפשר להשיג אלבאוגיל? 3. יש לי אזור בחניכיים שעקרו לפני כמה חודשים והתחיל לכאוב לי. האזור לא נסגר עדיין לגמרי. יש שם פס ורוד באזור של השן. האם אפשר לשים שם אלבאוגיל? האם יש משהו אחר שאפשר למרוח בחניכיים כדי להקל את הכאב מהחניכיים? (לא שטיפות פה).

ניתן לחדש אלוואוגיל כל כמה ימים. זה נמכר בדכ בחנויות לציוד לרופאי שיניים

מנהל פורום רפואת שיניים