בליטה לבנה - חתיכה מהשן שנעקרה או עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/03/2019 | 12:27 | מאת: תום

שלום, עקרו לי שן שהיתה סדוקה (אולי אפילו שבורה לדברי הרופא). כמה זמן אחרי נהייתה לי בליטה לבנה בחניכיים. האם זה עצם או אולי חתיכה מהשן? איך יודעים? יש צילום שיכול להגיד מה זה? האם זה מקור לכאב? האם כדי לנסות להוציא את זה או שזה יכול חלילה לגרום נזק בהתעסקות? אם זה חלק מעצם וזה מחובר לשאר העצם אז איך מוציאים את זה? אני דואג שאני לא יודע בכלל ממה זה - מחתיכה של השן או מעצם

זה יכול להיות חתיכת עצם או חתיכת שן. יש לגשת לרופא כדי שיבדוק ויצלם וישלוף את העצם הנ"ל

21/03/2019 | 13:29 | מאת: תום

עצם או חתיכה של שן יכולה לגרום לכאבים? האם צריך כירורג בשביל להוציא את זה?

זה יכול לגרום לכאב כל רופא שיניים יכול לשלוף את זה

22/03/2019 | 16:56 | מאת: תום

אבל אין סיכון בלהוציא את זה? שלא יגרום חלילה נזק אחר

מנהל פורום רפואת שיניים