טיפול שורש למרות שבדיקה שבוצעה חודש קודם נמצאה תקינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2019 | 18:33 | מאת: קרן

שלום, היום עברתי טיפול שורש אחרי כאבים חזקים שהרגשתי בשלושה ימים האחרונים. על השן היתה סתימה עמוקה לבנה שעברתי רק לפני 4 שנים. העניין הוא כזה - רק לפני חודש הייתי בבדיקה שגרתית ועברתי צילומים. בצילום הרופא לא ראה שום דבר חריג בשן. האם ייתכן דבר כזה שמגיעים לטיפול שורש למרות שחודש קודם לא נמצאה שום בעיה בצילום? ייתכן שהרופא פספס ממצא חריג בצילום ?

היות והיתה בשן סתימה ישנה, יכול להיות שמצב השן השתנה. יחד עם זאת, היות ולא ראיתי צילומים, אני לא יכול לדעת האם נעשתה אבחנה שגויה או שלא

מנהל פורום רפואת שיניים