לשון גאוגרפית לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/03/2019 | 21:41 | מאת: אתי

היי יש לי תינוק בן שנה ו3 חודשים,בגיל 9 חודשים בערך חלה במחלת הרפנגינה ומאז כל כמה שבועות יוצאים כתמים אדומים על הלשון, בהתחלה נאמר כי זה פיטרייה, ומאז כל פעם שזה יוצא אנחנו משתמשים באורל ג׳יל לאחרונה היינו גם אצל רופאי שיניים לילדים שאמר שזה יחלוף, זה חזר שוב כיום ולאחר בירור שלנו נראה כי זה נראה בדיוק כמו לשלום גאוגרפית, השאלה מי מטפל בזה ויכול לתת מענה, מה מותר מה אסור, ובכלל לאבחן את זה. תודה רבה

יש לפנות ל "מומחה לרפואת הפה" או או דרך קופת החולים שלכם או באופן פרטי

13/03/2019 | 23:35 | מאת: חוה

ממליצה על אלרגולוג בקו"ח ייתכן ויש אלריה למשהוא

מנהל פורום רפואת שיניים