כללית סמייל - לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/03/2019 | 15:23 | מאת: דן

שלום רב, לאחרונה הצטרפנו לקופת חולים כללית - פלטינום (מספר שבועות שם). לכרטיס פלטינום יש תקופות אכשרה שונות גם בכללית סמייל. בני בן ה-4 זקוק לטיפול שיניים פשוט (סתימה), כידוע לנו יש חוק בריאות ממלכתי שמאפשר זאת בעלות סימלית. השאלה שלי האם זה שהצטרפנו לכללית לאחרונה (ובפרט לפלטינום) מזכה אותנו או שצריך להמתין? תודה לעונים!

על פי חוק בריאות ממלכתי, בלי קשר לפלטינום, בנך זכאי לקבל טיפול ( סתימה) בעלות סימלית. אם אני לא טועה בעלות של 20 ₪

מנהל פורום רפואת שיניים