תחושה מוזרה בפה וכאבי לסת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/03/2019 | 16:37 | מאת: שמואל

לפני מספר ימים התעוררתי עם כאבים בפה ובעיקר בשיניים הטוחנות, הייצה לי הרגשת אי נוחות בפה והרגשתי כאילו אני לא יכול ללחוץ את הלסת והשיניים. זה הרגיש לי כאילו השיניים הקדמיות שלי מתנגשות אחד עם השנייה ובשיניים האחוריות נוצר רווח שלא מאפשר לי ללחוץ אותם. כאילו השיניים האחוריות נסוגו (הטוחנות) אחרונית לתוך הבשק משום מה.... הלכתי לראות רופא שיניים ולטענתו הוא לא רואה משהו חריג... הכאבים בגדול עברו, אבל ההרגשה עדיין נשארה והיא לא ברורה לי... בנוסף לכך יש לי כאבי לסת בצד שמאל ואני אישית מרגיש שיש מצב שאני חורק שיניים בלילה מלחץ שחוויתי בזמן האחרון... אשמח לדעה נוספת והנחייה כיצד אפשר לפעול

פנה לבדיקה ויעוץ אצל ד"ר אפרים וינוקור בתל אביב שמתמחה בתופעות האלה

מנהל פורום רפואת שיניים