השתלה סטנדרטית או בזאלית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/03/2019 | 14:52 | מאת: יאיר פ

שלום: לאחר כשל של שתלים בלסת תחתונה (לאחר 15 שנה) קבלתי מספר הצעות להשתלות חוזרות (לסת תחתונה-יש עדיין קצת עצם),והצעה אחת של השתלה באזאלית. כל שאר ההצעות שללו השתלה בזאלית בטענה שזה מוצא אחרון ואם תכשל לא יהיה מנוס מתותבת מלאה האם זה נכון ומומלץ לעשות ע"פ השיטה הרגילה או שגם לשיטה הבזאלית יש מקןם במקרה כזה. תודה מראש יאיר

במקרה כמו שלך אין טעם לנהל דיון אקדמי. מה שיקבע זה בדיקה וצילומים ו סי טי. רצוי לפנות לכירורג פה ולסת או מומחה למחלות חניכיים מימנים, שיבדקו ויתנו לך חוות דעת

04/03/2019 | 16:26 | מאת: יאיר

הכוונה לא לפתח דיון אקדמי, השאלה פוטה האם לאחר השתלה בזאלית ניתן או לא ניתן לעשות השתלה סטנדרטיתי תודה מראש

הכל תלוי במצב הספציפי והיחודי לפה שלך

מנהל פורום רפואת שיניים