זיהוי סוג הכתרים בדרך הכי פשוטה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/02/2019 | 02:52 | מאת: תמי

אהלן רציתי לברר האם יש אפשרות כל שהיא לברר מה סוג הכתר ששמו לי בפה? בלי קשר לתעודת מעבדה? אני סומכת על הרופא שלי אך אתמול במהלך טיפול נשברה לי שן בכתרי הזרקוניה ששמו לי הבנתי שמצב כזה יכול לקרות אך בכל מקרה הכתרים חדשים וכן היה נחמד אם היית לי דרך פשוטה לברר הנושא , קראתי שהכתרים של הזרקוניה יותר לבנים ולא משחירים אך קשה לזהות משהוו כזה אשמח לעזרנ תודה , תמי.

בד"כ כל מעבדה מספקת "תעודת זהות"של הכתר. אני לא מכיר דרך לברר את הרכב הכתר לאחר הדבקתו בפה

מנהל פורום רפואת שיניים