כאב/ רגישות בשן קדמית לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2019 | 23:47 | מאת: דנית

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי שיחזור סתימה בשן קדמית אצל רופאת שיניים. מעולם לא היו לי כאבים בשן הזו, וזה נעשה רק לצורך אסטטי. השן שויפה מספר פעמים בכמה פגישות שונות. בפעם האחרונה התחלתי להרגיש כאב חד בזמן נגיסה על השן. הרופאה אמרה שזו רגישות שתעבור. בנתיים עברו יותר מחודשיים והכאב עדיין שם. האם יתכן שנסדקה לי השן בזמן השיוף? פרק הזמן ארוך מידי. מצרפת צילום שעשיתי לאחר מכן. אודה לתגובתך

אין באפשרותי לראות צילומים

19/02/2019 | 21:10 | מאת: דנית

אוקיי, אז בלי הצילום? זה יכול להיות סדק? הייתי במרפאה ולא ראו כלום אבל הכאב ישנו. מה עושים? תודה

מנהל פורום רפואת שיניים