כאב שיניים חזק מאד שמתגבר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2019 | 23:04 | מאת: סיון

שלום, לפני כמה חודשים עשיתי צילום והרופא אמר שיש שן שכנראה נצטרך לעשות בה טיפול שורש (כבר אי אפשר סתימה) , אבל כדאי לא לגעת אם זה עדין לא מציק. היום בבוקר הייתי אצלו בביקור לאחר שבימים האחרונים החלו כאבים שהתחזקו בהדרגתיות, אחרי צילום ובדיקת האזור הוא אמר שעדין לא כדאי. עכשיו בערב אני מרגישה שהכאב פשוט מתגבר, כאילו יש לי דופק בתוך השן, וכל האזור כולו כואב כולל הלחי. הכאב חזק מאד ולא עובר כבר כמה שעות. רציתי לברר כמה דברים: 1. האם זה מקובל שכשרואים שאצטרך טיפול שורש לדחות זאת עד מתי שבאמת ארגיש שצריך. (חשוב לציין שהרופא עושה רושם מקצועי, אבל אשמח לחוות דעת נוספת) 2. מה הסיכונים בטיפול שורש במידה ואצטרך? ולמה באמת היה עדיף לדחות את הטיפול? 3.איך אפשר להקל על הכאבים? ניסיתי מים ומלח ולא ככ עזר. תודה רבה!

דופק בשן מעיד על דלקת ועל הצורך המידי בטיפול שורש. חבל שלא עשו זאת מרגע שאובחן שיש בכך צורך אין סיכונים מיוחדים בטיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים