כמעט בלי שיניים ועומדת להגיע לסמיילי בקרוב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/02/2019 | 20:16 | מאת: אסיה

אני רוצה לעשות תותבת עליונה בלי שתלים ותחתונה על גבי 2 שתלים, אני הולכת לטפל בסמיילי כי למזלי יש לי פלטינום ואוכל לעמוד במחירים, הרופא אמר שהוא נותן לי זמניות באותו יום שהוא יעקור לי את מה שנשאר לי, זה הגיוני? לא צריך לקחת מידות קודם לזמני? אני פוחדת מחפריות בנושא,ואשמח לדעת איזה סוג שיניים לבקש, לא אוהבת את הצבע שעושים בגשר, היה לי גשר עם תותבת חלקית כמה שנים והצבע ממש הבליט את זה שזה לא שיניים טבעיות,, מה קורה עם ישנים עם תותבת? ואחרי כמה זמן כדאי להחליף שיניים תותבות? אני שבורה מהמצב תודה רבה

בד"כ נהוג לקחת מידה לתותבת זמנית וכשהתותבת מוכנה אז עוקרים את השיניים ומרכיבים את התותבת, את צבע השיניים ניתן לבחור מתוך מפתח צבעים שיש לרופא את התותבת רצוי להוציא בלילה ולא לישון איתה. נהוג להחליף את התותבת בכל כמה שנים , על פי רמת הבלאי שלה

מנהל פורום רפואת שיניים