שימוש בסד לילה לאחר המלצה של רופאת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/02/2019 | 14:17 | מאת: כוכבית

שלום הרוםאה המליצה לי על סד לילה למרות שאיני חורקת שיניים, היא טענה שיש שחיקה בשיניים עליונות וכדי להסתגל הכינה לי סד לילה לשיניים תחתונות. לאחר כשימוש של חודש אני"מרגישה" את השיניים, במהלך היום, תוך כדי דיבור וכו'. לעתים מרגישה שהשיניים התחתונות מעט כואבות או מתחככות עם העליונות באופן בלתי רצוני. האם השימוש וההמלצה - נובעים מטעות? האם זו התופעה וכדאי להסיר אותו? לפני כן לא סבלתי מהשיניים, לא חרקתי.

פ מאחר ואינני יודע מדוע הרופאה המליצה על הסד, אני גם לא יכול לדעת האם האבחנה שאת שוחקת וההחלטה על הסד היו שגויות.

מנהל פורום רפואת שיניים