שאלה בקשר לציפויים שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/01/2019 | 13:42 | מאת: שירלי

שאלתי היא מעוניינת שאגמור טיפול שיניים שאני באמצע ושחוץ מזה המצב שלי טוב. לעשות ציפויים לסגירת רווחיםצוגם לשבר ישן אולי השלמה הדאלה מה טוב בציפויים חרסינה , חומר מורכב או ממה שמשתמשים לדברים האלה והנני גם שוחקת שיניים אז בהתחשב בזה מה פחות הסיכוי שלו להישבר ?

ההחלטה באיזה חומר להישתמש תלויה בנתוני השן והלסתות. בכל מקרה, אחרי השיקום יש צורך להתקין סד לילה

19/01/2019 | 10:16 | מאת: שירלי

זה ברור אבל קודם ציפויים /השלמות שזה מישהוא אחר ואז אעשה סד בתקווה שאתרגל אליו. אבל הציפויים חזקים לא מאוד חלש שעשוי להישבר מהר ? יש סוגים /יברות שונות?

מנהל פורום רפואת שיניים