ג'ל קורסודיל- איך משתמשים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/01/2019 | 10:10 | מאת: מיקה

שלום, אני בהריון מתקדם. הייתי בשבוע שעבר אצל השיננית והיא המליצה לי למרוח ג'ל קורסודיל על איזשהי נפיחות ספציפית שיש לי בנקודה מסויימת בחניכיים. הבנתי שהגל בטוח לנשים בהריון. אבל בהוראות כתוב שבמידה ומדובר בכיב יש למרוח למשך דקה, וכן כתוב שאין לבלוע את הג'ל. אז לא ממש הבנתי איך משתמשים בו- מורחים למשך דקה ואז מנגבים? אני חוששת לבלוע את הגל בגלל ההריון (השארתי אותו והרגשתי טעם מר שחששתי לבלוע) תודה, מיקה

במידה והנגע בחניכיים הוא מינימלי הרי שמורחים כנות זעירה, כמו ראש גפרור, וזה לא מהווה כל סכנה

14/01/2019 | 12:29 | מאת: מיקה

תודה על המענה! הנגע קצת יותר גדול מראש גפרור. בערך בגודל של שן של ילד. יש גם בחלק הקדמי של החניכיים וגם בחלק האחורי (לפני ומאחורי השן) זה עדיין בסדר?

בהחלט כן

מנהל פורום רפואת שיניים