תחילתה של נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/01/2019 | 09:50 | מאת: מוטי

שלום דר בן 36 עם מעט סתימות ובסהכ מצב השיניים סביר רק שיש לי רגישות והתפתחות של נסיגת חניכיים נקבע לי תור להקצאת שורשים .האם הטיפולים בנסיגת חניכיים יעילים .ופותרים את הבעיה ? האם יש המלצות בין לבין עם תכשירים אלטרנטביים כדוגמת שמן קוקוס /כורכום ושאר תרופות סבתא .

בד"כ "משחקים על זמן" אין לי ניסיון קליני עם עם החומרים שהזכרת. הקפד על היגיינה טובה, יש להשתמש במברשת שיניים רכה. יש לבקר באופן סדיר אצל שיננית

13/01/2019 | 10:27 | מאת: מוטי

סליחה לא ממש הבנתי מה פשר משחקים על הזמן? הטיפולים המקובלים ברפואה מסייעים לריפוי ועצירה או שלא

הכל תלוי בסיבה לנסיגה. האם זה על רקע גנטי? האם כתוצאה מאי שמירה על הגיינה אוראלית" האם הנסיגה כתוצאה מצחצוח אגרסיבי ? יעילות הטיפול תלויה בסיבה

מנהל פורום רפואת שיניים