מברשת שיניים חשמלית.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/01/2019 | 09:50 | מאת: אלמונית

שלום. השבוע החלפתי את מברשת השיניים החשמלית שלי, החוזק של המברשת החדשה יותר חזקה כשמפעילים אותה מהמברשת הישנה ולכן, התנפח לי הבשר מעל השיניים בצדדים ונאמר לי שיש לי שן בצד אחד חורה. לפני כחצי שנה הייתי בביקור אצל רופא שיניים והוא אמר לי שהשיניים שלי נהדרות. אני אף פעם לא עברתי טיפולי שיניים בגלל שאין לי צורך רק שיננית וזה עשיתי לאחרונה כאשר הייתי אצל הרופא ונאמר לי שאני צריכה לעשות כל שלושה חודשים כי אני סובלת מדלקות. אודה לך אם יהיה אפשר לאבחן מה קורה לי ומה הסיבה שהמברשת גרמה לי לכך.

יתכן ואת פוצעת את החניכיים ושוחקת את השיניים בגלל שאת מצחצחת בצורה אגרסיבית מידי

מנהל פורום רפואת שיניים