זרמים בשניים בצד ימין רק בצד אחד יותר כואב מכאבים של שניים רגילים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/01/2019 | 19:06 | מאת: דוראל

לפני כברך שבועיים התחילו לי זרמים בשנים רק בצד ימין ורק ב2 או שלוש שניים עליונית נמצאים באמצע אשמח לדעת מה זה כי זה הולך ובא כל כמה ימים ממש כמו זרם לא כאבים רגילים אלה כמו זרם הרבה יותר כואב מכאבים של שניים רגילים ואשמח לדעת מה אפשר לעשות בנייתם עד לרופא איך אפשר למנוע את זה

מאחר ואינני מבין ממה זה נובע, גם אינני יכול להמליץ כיצד להימנע מזה

מנהל פורום רפואת שיניים